Hoogste punt nieuwbouwproject Parkbos Warande bereikt

15 oktober 2013

Op maandag 15 oktober werd op de bouwplaats van nieuwbouwproject Parkbos in Warande het bereiken van het hoogste punt bereikt. Met de bouw van de 39 eengezinswoningen is in mei gestart. De woningen in Parkbos kenmerken zich door een verhoogde en unieke ligging in het park. Alle gefundeerde terrastuinen zijn georiënteerd op dit park en het uitzicht.  De woningen hebben een compleet ingericht woonprogramma en een oppervlakte van ruim 127 m2.

Huur- en koopwoningen
Van de 39 woningen gaat Centrada er 27 verhuren. De Actieve Makelaar en de 4 Linden Makelaardij verkopen de 12 overige woningen in opdracht van Hurks. De woningen hebben een vraagprijs vanaf
€ 166.500,- v.o.n. De eerste woningen worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2014 opgeleverd.

Warande
Warande ligt in het zuiden van Lelystad, naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. Dit nieuwe stadsdeel verbindt letterlijk - door haar ligging - de stad aan de natuur. De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren ongeveer 10.000 woningen bij. Meer informatie over deze nieuwbouwwijk vindt u op www.warande.nl.

Meer informatie
Meer informatie over dit nieuwbouwproject vindt u hier (voor de verhuur) en op www.parkbos.nl (voor de verkoop)

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software