buurtsaluut

Houd uw brievenbus in de gaten, want de pleingesprekken komen eraan!

29 maart 2013

Wat vindt u van uw wijk? Wat zou u anders willen zien of heeft u misschien ideeën voor beter contact met uw buurtgenoten?  Centrada, welzijn Lelystad en de Gemeente Lelystad komen in april en mei naar u toe en willen samen met u en andere buurtbewoners in gesprek gaan.

De pleingesprekken vinden plaats op verschillende data en verschillende locaties. Er zal een partytent bij u in de buurt komen te staan en de buurtsaluut, een speciale kar waar u een kopje koffie/thee en iets lekkers kunt halen. Vervolgens gaan we graag met u in gesprek over het wonen in uw buurt. Als wij namelijk weten wat er in uw buurt speelt, kunnen we samen met u en uw buurtbewoners nadenken over een oplossing.

Als er een pleingesprek bij u in de buurt plaats gaat vinden, dan krijgt u een week van te voren een uitnodiging. Een dag voor de pleingesprekken komen de buurtvoorlichters bij u langs om u aanvullende informatie te geven over de pleingesprekken.

Mocht u wel ideeën of opmerkingen hebben over uw leefomgeving, maar komen wij niet bij u in de buurt, neem dan contact op met Centrada, Welzijn Lelystad of de gemeente Lelystad.

Wij zien u graag bij de pleingesprekken!

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software