taartCentrada

Huurders nieuwbouwappartementen nemen sleutel in ontvangst

31 maart 2015

Vanmiddag werden de nieuwbouwappartementen op locatie Ivoren Klif verhuurd aan de nieuwe bewoners. De huurders werden ontvangen op het kantoor van Centrada aan de Wigstraat met koffie/thee en een stuk taart met daarop een foto van het complex. Zij kregen uitleg over de nieuwe woning, tekenenden het huurcontract en namen de sleutel van de woning in ontvangst. De bouw van het nieuwbouwcomplex is ongeveer een jaar geleden gestart.

Uniek aan het project is dat de 24 appartementen niet zijn toegewezen op basis van wachttijd. In plaats hiervan heeft Centrada ervoor gekozen van Ivoren Klif een doorstroomproject te maken. Dit houdt in dat een aantal appartementen bestemd was voor bewoners van het Rode Klif. De overige woningen waren voor ouderen die een eengezinswoning achterlaten. Voor de eengezinswoningen die zij verlaten, komen vervolgens woningzoekenden in aanmerking die bijvoorbeeld een jongerenwoning of appartement van Centrada achterlaten. Op deze manier brengt Centrada een verhuisketen op gang.

Eigentijdse uitstraling
Het nieuwbouwproject heeft drie vleugels die variëren in hoogte. Bij het ontwerp van het complex is gekeken naar de bestaande woningen in de wijk, het aangrenzende complex Rode Klif en de multifunctionele accommodatie die de gemeente heeft gerealiseerd.

Nog twee appartementen beschikbaar!
Er zijn nog twee nieuwbouwappartementen beschikbaar. Heeft u belangstelling? U vindt de woningen hier. Om voor deze woningen in aanmerking te komen, is het van belang dat u een woning van Centrada achterlaat.

 

 

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software