Huurders ontvangen aanbod WoonEnergie

18 mei 2016

Op zaterdag 21 mei ontvangen huurders van Centrada een brief met een vrijblijvend aanbod om over te stappen naar WoonEnergie; de enige energieleverancier in Nederland speciaal voor huurders. Huurders ontvangen dit aanbod omdat de tarieven van WoonEnergie behoren tot de drie laagste in de markt van vergelijkbare aanbiedingen. Bovendien krijgen huurders groene stroom voor de prijs van grijze.

Waarom dit aanbod?
Centrada doet haar huurders dit geheel vrijblijvende aanbod, omdat we onze huurders daarmee een mogelijkheid bieden om hun woonlasten te beheersen én een bijdrage te leveren aan duurzaamheid. In onze ogen sluit dit aanbod daarmee naadloos aan bij een aantal doelstellingen waarvoor Centrada zich hard maakt, zoals het bieden van keuzemogelijkheden aan haar huurders, het beheersen van de woonlasten van haar huurders en een bijdrage leveren aan duurzaamheid.

Wel of niet overstappen?
U als huurder bepaalt zelf of u wilt overstappen naar WoonEnergie. We adviseren u om een vergelijking te maken van de tarieven die u nu betaalt en die WoonEnergie biedt. Als u besluit over te stappen, kunt u kiezen waarmee u wilt overstappen; stroom in combinatie met gas, of alleen stroom (dus huurders met stadsverwarming kunnen voor de levering van stroom overstappen op WoonEnergie). Woonenergie regelt de overstap zodra het lopende contract met uw huidige energieleverancier afloopt (dus geen boetes).

Aanmelden of meer informatie
Aanmelden bij WoonEnergie kan op twee manieren: Ga naar www.woonenergie.nl en laat uw gegevens achter. Of stuur gratis de antwoordkaart op die u thuis ontvangt bij de brief met het aanbod. WoonEnergie regelt de rest, zonder kosten voor u.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.woonenergie.nl  U kunt ook bellen: 0900 – 200 8114 (7,5 cent per gesprek + uw belkosten).

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software