hvc_wvdd_banner_medemblik_310_x_207_pixels

Inleveractie grof afval bij afvalbrengstation Lelystad

8 oktober 2015

Vrijdag 9 oktober 2015 is de Dag van de Duurzaamheid. Ook het scheiden van grof afval is duurzaam; dit afval kan worden hergebruikt of vormt de basis voor nieuwe producten. Het afvalbrengstation in Lelystad organiseert daarom een speciale inleveractie voor grof afval. Inwoners die hun grof afval samen met de actiekaart inleveren, maken tijdens de actieperiode van zaterdag 3 t/m vrijdag 9 oktober 2015, kans op een Jamie Oliver keukenmachine of een Kobo e-reader.

Actiekaart en prijsuitreiking
De actiekaarten zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie in het stadhuis en op het afvalbrengstation aan de Zeeasterweg 40c in Lelystad. Ook kunt u de actiekaart downloaden. Op vrijdag 9 oktober 2015 worden aan het einde van de dag de twee prijswinnaars getrokken. Op zaterdag 10 oktober vindt de prijsuitreiking plaats op het afvalbrengstation in Lelystad. Meer informatie over deze actie en de voorwaarden vindt u op www.indegoeiebak.nl.

Afval scheiden. Samen halen we eruit wat erin zit.
Meer dan 70% van het grof afval dat het afvalbrengstation inzamelt, wordt hergebruikt. Zo wordt van een oude plastic tuinstoel weer een plastic speelgoedauto gemaakt en vind je een oude autoband weer terug in het kunstgrasveld  op een sportpark.

Afvalbrengstation
Het afvalbrengstation is gevestigd aan de Zeeasterweg 40c, 8219 PN Lelystad. De openingstijden zijn: maandag t/m zaterdag van 8.00 uur tot 16.30 uur.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software