barbecue_b_opt

Jubileumactie: Centrada biedt huurders barbecuepakket

19 mei 2017

In september van dit jaar is het 50 jaar geleden dat de eerste sociale huurwoning in Lelystad werd opgeleverd. Centrada wil daarom graag een feestelijk tintje geven aan 2017 en haar huurders laten meedelen in de feestvreugde. De vorm waarin, past bij het seizoen dat voor ons ligt. Bent u huurder van Centrada, dan kunt u samen met andere buurtbewoners een barbecuepakket aanvragen!

Het enige wat u hoeft te doen, is minimaal tien buurtbewoners vinden die samen met u de barbecue willen organiseren. Download vervolgens het aanvraagformulier voor de barbecue, vul dit met elkaar in en stuur het naar Centrada, ter attentie van de gebiedsregisseurs of mail het naar gebiedsregisseurs@centrada.nl.

Voucher
Is uw aanvraag goedgekeurd, dan ontvangt u een voucher waarmee u in het Lelycentre bij Lelyslagerij (Grutterswal 4, naast Gall&Gall) een vleespakket voor het aangegeven aantal personen kunt ophalen. U zorgt dus voor de zitplekken, de barbecues, drankjes, sausjes en salade, Centrada neemt het vlees voor haar rekening.

Voorwaarden
Deze actie duurt van mei tot september. Graag ontvangen we na de barbecue een foto die we kunnen gebruiken voor onze website, Facebook en de Radar. De aanvullende voorwaarden voor deze actie vindt u op het aanvraagformulier voor het barbecuepakket.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software