20150305_MG_8546

Nieuwe huurders bezoeken nieuwbouwcomplex tijdens kijkdag

6 maart 2015

Op donderdagmiddag 5 maart bezochten de nieuwe huurders van het nieuwbouwcomplex op locatie Ivoren Klif hun toekomstige woning. De nieuwe bewoners waren erg enthousiast over het afmetingen van de woning, het ruime balkon en het vele licht. Het complex, dat bijna gereed is en naar verwachting begin april wordt opgeleverd, biedt plaats aan 24 appartementen. Voor het merendeel van de nieuwe bewoners geldt dat zij een huurwoning van Centrada achterlaten. Dat was ook een voorwaarde om voor een nieuwbouwappartement in aanmerking te komen. Het project is namelijk aangemerkt als doorstroomproject.

De helft van de woningen is beschikbaar gesteld voor bewoners van het naastgelegen complex Rode Klif. Voor de overige woningen kwamen huurders van Centrada in aanmerking die een grote eengezinswoning van ons achterlaten. Voor deze eengezinswoning komen weer woningzoekenden in aanmerking die bijvoorbeeld een jongerenwoning of appartement achterlaten. Op deze manier brengen we een verhuisketen op gang die weer een positief effect heeft op de wachtlijst voor woningzoekenden.

Heeft u ook interesse in een nieuwbouwappartement op locatie Ivoren Klif? Er zijn nog twee woningen beschikbaar! Voorwaarde is wel dat u een huurwoning van Centrada achterlaat. Klik hier om direct op de woningen te reageren.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software