ActielogoFCklimaatstraat2013

Klimaatstraatfeest start volgende week

15 november 2012

Volgende week is het zover! Op 21 november start de nieuwe ronde van het HIER Klimaatstraatfeest, de grootste en gezelligste energiebesparingswedstrijd van Nederland. Daarmee kunt u, samen met uw buren, energie en geld besparen én maakt u kans op mooie prijzen. Meld u dus snel aan via www.klimaatstraatfeest.nl.

Bespaar energie en geld
Overal wordt bezuinigd, maar we betalen door stijgende energieprijzen steeds meer voor onze energierekening. Zonde! Want u kunt al heel makkelijk energie besparen. En dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het klimaat. En met het HIER Klimaatstraatfeest maakt u met energiebesparende acties ook nog eens kans op mooie prijzen!

Voorbeeldacties
Om met uw straat kans te maken op die mooie prijzen, is het belangrijk om zoveel mogelijk klimaatpunten te verzamelen. Dat doet u door samen met uw buren energiebesparende acties uit te voeren. Bijvoorbeeld door gezamenlijk gloeilampen te vervangen voor spaarlampen (5000 punten per huis), tochtwering op brievenbussen te plaatsen (100 punten per huis) of een klimaatvriendelijk etentje te organiseren (500 punten per keer). Zo wordt energie besparen nog gezellig ook!

Maak kans op mooie prijzen
De Klimaatstraat met de meeste klimaatpunten van Nederland wint het Superstraatfeest met optreden van een bekende artiest. De beste drie straten krijgen daarbovenop ook een Groene Straatbingo met energiezuinige huishoudelijke apparatuur. De nummers 2 en 3 krijgen een feestbudget van €2.000 euro en €1.000 euro. De straten die op de plekken 4 t/m 10 eindigen krijgen allemaal een budget t.w.v. €500,- om een mooi feestje mee te vieren.

Meld u snel aan
De wedstrijd start 21 november, dus: maak uw buren enthousiast en meld u aan als deelnemer van het Klimaatstraatfeest via www.klimaatstraatfeest.nl. We wensen u veel succes en gezelligheid.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software