1215dsnLSK01

Lancering Kluswoningen tijdens Woonevent op 29 september

25 september 2012

Aanstaande zaterdag neemt Centrada deel aan het Woonevent in restaurant 'De Cantine' om het nieuwe project Kluswoningen te lanceren. Kluswoningen zijn voormalig huurwoningen waarvan de buitenzijde wordt opgeknapt door Centrada. Kopers kunnen vervolgens het binnenpakket naar eigen smaak en inzicht aanpassen. Deze aanpassingen kunnen zij financieren uit de korting van 10% die Centrada geeft op de taxatieprijs van de woningen. De kluswoningen worden via De 4 Linden makelaardij te koop aangeboden. Met de Kluswoningen biedt Centrada nog meer keuzevrijheid voor haar klanten.

Proef-project
Het concept van Kluswoningen is elders in Nederland al succesvol toegepast. Centrada wil ervaringen opdoen met dit Kluswoningen-concept bij de groep geselecteerde woningen aan de Langezand. Het gaat dus om een proef-project. De Kluswoningen zijn met name geschikt voor doe-het-zelvers of mensen met een netwerk van handige klussers. Zij kunnen de korting op de taxatieprijs gebruiken voor het opknappen van de binnenzijde van de woning. Hoe meer ze zelf doen, hoe meer ze besparen en geld overhouden.

Verschillende typen woningen
De prijs van de kluswoningen varieert van € 88.200 (een 2-laagse woning) tot € 116.000 (een drive-in woning). Er zijn in totaal drie typen woningen waar potentiële kopers uit kunnen kiezen. De werkzaamheden die Centrada verricht aan de buitenzijde van de woningen zijn: houtrotherstel, schilderwerk, vervangen enkel glas door dubbelglas en dakrenovatie.

Wilt u meer informatie over de Kluswoningen? Bezoek dan het gratis Woonevent op zaterdag 29 september van 10.00 tot 16.00 uur in restaurant 'De Cantine', Oostvaardersdijk 1-13, Bataviahaven (naast museum Nieuw Land).

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software