LET OP: van 1 t/m 15 december is Mijn Centrada niet online

2 december 2014

Van 1 t/m 15 december kunt u geen gebruik maken van 'Mijn Centrada'. De reden is dat wij overstappen op een nieuw computersysteem. Alle gegevens worden in de komende twee weken overgezet. Hierdoor kunt u tijdelijk niet inloggen op 'Mijn Centrada' en dus ook niet uw gegevens inzien, reageren op het woningaanbod of uw verlengingskosten voldoen. Zodra 'Mijn Centrada' weer beschikbaar is, ziet het er hetzelfde uit als u gewend was. Wat wel verandert, is de manier waarop we vanaf 16 december huurwoningen aanbieden die beschikbaar zijn of komen.

Woning dagelijks geadverteerd
Het nieuwe woningaanbod vindt u op dinsdag 16 december op onze website. LET OP: Vanaf 16 december worden de woningen dagelijks geadverteerd. De woningen blijven vervolgens vier werkdagen op de website staan. Bent u dringend op zoek naar een woning? Dan adviseren we u om onze website goed in de gaten te houden, omdat het woningaanbod regelmatig ververst wordt.

Op zoek naar een woning en geëindigd op de 1e, 2e of 3e plek?
Reageert u op een woning en eindigt u op de eerste, tweede of derde plek? Dan ontvangt u van Centrada een uitnodiging voor een bezichtiging. De woonmakelaar geeft u en de twee andere kandidaten een rondleiding door de woning. Wilt u graag voor de woning in aanmerking komen? Dan is het van belang dat u direct de benodigde documenten inlevert. Binnen twee werkdagen na de bezichtiging hoort u of u de woning wel of niet krijgt.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software