IMG_3699_crop

Medewerkers Centrada als vrijwilliger in actie voor NLdoet

21 maart 2014

Zo’n 15 medewerkers van Centrada staken vrijdag 21 maart als vrijwilliger de handen uit de mouwen in het kader van de landelijke vrijwilligersactie Nldoet. Samen met een paar andere vrijwilligers maakten zij geheel belangeloos enkele activiteiten bij Woonzorgcentra Flevoland mogelijk.

Samen met scholieren en andere vrijwilligers ondernamen de medewerkers van Centrada een activiteit met de bewoners van De Uiterton en maakten ze voor de bewoners van Hanzeborg een wensboom. Alle bewoners mochten een wens doen die vervolgens via speciale wenskaartjes in de boom zijn gehangen.

Tijdens de onthulling van de wensboom door Eep Bronkhorst, directeurbestuurder van Centrada, en John Bos, bestuurder van Woonzorg Flevoland, haalde de Stichting Vrienden van Woonzorg Flevoland één wens uit de boom die zij binnenkort uit laten komen. Ter afsluiting is er samen geproost op de wensboom en het in vervulling laten gaan van de wensen.

Centrada is een maatschappelijk betrokken woningcorporatie; dienstverlenend aan de Lelystadse gemeenschap. Dat is wat de medewerkers van Centrada met hun bijdrage aan NLdoet willen onderstrepen. “We vinden het leuk om onze betrokkenheid te kunnen tonen door in onze eigen tijd, belangeloos, de handen uit de mouwen te steken. Het management stond achter ons idee. Zij werken vandaag ook mee als vrijwilliger voor Nldoet” aldus een van de medewerkers.

Nldoet werd op 21 en 22 maart 2014 georganiseerd door het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software