fotoMFAkopie

Multifunctionele accommodatie Zuiderzeewijk feestelijk geopend

29 mei 2015

Afgelopen woensdag werd de nieuwe multifunctionele accommodatie in de Zuiderzeewijk geopend. Burgemeester Horselenberg overhandigde bij het Kindcentrum symbolisch de sleutel aan de kinderen van de Stichting Kinderopvang Lelystad.

Vanaf het Kindcentrum, waarin de scholen Ichthus, De Vuurtoren en SKL Kinderopvang hun eigen lokalen en ruimtes hebben, liep het gezelschap gezamenlijk door een haag van kinderen naar het Wijkcentrum. Bij het Wijkcentrum werd de sleutel door de kinderen werd overgedragen aan prins en prinses Carnaval. Zij overhandigden deze sleutel vervolgens aan wethouder Ed Rentenaar. Na deze symbolische overdracht was ook het Wijkcentrum officieel geopend. Alle aanwezigen konden vervolgens beide locaties bezichtigen en informatie krijgen over de activiteiten die in het Wijkcentrum georganiseerd worden.

De multifunctionele accommodatie in de Zuiderzeewijk is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Centrada. Als woningcorporatie vinden wij het belangrijk dat onze huurders met plezier wonen in een vitale wijk of buurt. Door de realisatie van deze ontmoetingsplaats, geven we onze huurders en alle andere bewoners van de Zuiderzeewijk een plek om elkaar te ontmoeten.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software