Nieuw wijkteam-spreekuur Centrum in Duurzaamheidswinkel

5 mei 2015

Centrada staat voor ‘samenwerken aan wonen’. Wij zorgen voor betaalbare woningen in vitale wijken en buurten in Lelystad, maar dat doen we niet alleen. We werken daarin intensief samen met de gemeente, politie, Welzijn Lelystad en diverse zorgpartijen. Die samenwerking komt bijvoorbeeld tot uiting in het wijkteam-spreekuur. U vindt op een vast tijdstip in de week op een vaste locatie alle partijen bij elkaar. Op die manier kunt u alle vragen die u heeft kwijt en kunnen de aanwezige organisaties direct spijkers met koppen slaan.

Bewoners van het centrum van Lelystad kunnen met ingang van 12 mei elke dinsdag tussen 11.00 en 12.00 uur terecht in de duurzaamheidswinkel, Stadhuisplein 51 voor het wijkteam-spreekuur. Maakt u zich bijvoorbeeld zorgen om een eenzame buurvrouw of buurman in de buurt? Wilt u graag uw handen uit de mouwen steken voor meer gezelligheid in uw straat of bijvoorbeeld een schoonmaakactie en heeft u daar hulp bij nodig? Zoekt u vrijwilligerswerk dat bij u past? Heeft u een vraag of een probleem waar u hulp bij nodig heeft, maar weet u niet welke organisatie u verder kan helpen? Kom dan eens langs op het wijkteam-spreekuur!

 Bij het wijkteam-spreekuur in het Centrum zijn de volgende personen aanwezig:

  • Centrada Bewonersconsulent: Anita Steba
  • Wijkagent: Rene van Meeteren
  • Gemeente wijkconsulent (BOR): Hasan Arslan
  • Coördinator sociale wijkteam zuidwest-centrum: Hans Thorig
  • Milieuagent: Dennis Bruins
  • Opbouwwerker Welzijn: Martine Bomhof

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar heeft u wel een vraag? Dan is het ook mogelijk te bellen met Welzijn Lelystad, tel: 0320 707 159 of te mailen naar info@welzijnlelystad.nl

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software