Zonnepanelen1_fotobureauTiernego

Nieuwe directeur Centrada legt zonnepanelen Waterwijk

5 november 2015

Vanmiddag legde directeur Martine Visser van Centrada zonnepanelen in de Waterwijk. In september is Centrada gestart met het project, waarbij 1.000 huurders uit de Waterwijk en Punter een aanbod voor zonnepanelen kregen. In recordtempo waren alle 350 beschikbare panelen vergeven. Huurders die meedoen, krijgen de panelen nog dit jaar en betalen pas met ingang van 1 maart 2016 de huurverhoging.

Bij dit zonnepanelenproject is Centrada opgetrokken met Zonneplan. Door van het aanbod van Centrada en Zonneplan gebruik te maken, besparen huurders minimaal € 120,- per jaar op hun woonlasten. Voor huurders die huurtoeslag ontvangen, is het voordeel vaak nog groter. De huurders bekeken de aanbieding op een persoonlijke pagina op een speciaal daarvoor ingerichte website. Met één druk op de knop konden zij aangeven wel of niet van de aanbieding gebruik te willen maken.

Huurders uitgenodigd
Voor het leggen van zonnepanelen door Martine Visser en Ronald Gouwerok, waren ook alle huurders uitgenodigd die binnenkort zonnepanelen krijgen. Onder het genot van erwtensoep en warme chocolademelk bekeken zij hoe het leggen van de panelen in zijn werk gaat. Ook was er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de medewerkers van Centrada en Zonneplan.

Duurzame woningen
Centrada heeft duurzaamheid en energiebesparing hoog in het vaandel staan. Niet alleen omdat dit beter is voor het milieu, maar ook omdat het de huurder scheelt in de portemonnee. Daarom start Centrada de komende jaren in een aantal wijken proefprojecten waarbij maatregelen worden getroffen die ervoor zorgen dat de woningen minder energie verbruiken en energie gaan produceren. Het aanbieden van zonnepanelen aan huurders in de Schouw, Punter en Waterwijk is een dergelijk proefproject.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software