Centrada_ICG

Samenwerkingsovereenkomst tussen InteraktContour en Centrada

24 juni 2016

Op donderdag 23 juni ondertekenden Jan van Kampen, directeur-bestuurder van InteraktContour en  Ronald Gouwerok, manager Vastgoed bij Centrada, de samenwerkingsovereenkomst voor de realisatie van 41 zorgwoningen op de begane grond van Het Rode Klif.  Op dit moment telt de begane grond van het Rode Klif 20 zorgwoningen. Na een verbouwing die ongeveer negen maanden zal duren, zal InteraktContour voor een periode van 20 jaar de woningen op de benedenverdieping huren.

Jan van Kampen geeft aan blij te zijn met deze locatie van waaruit InteraktContour haar cliënten in Flevoland goed kan bedienen. InteraktContour biedt behandeling, begeleiding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland aan mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert het leven van patiënten en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd íets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning.

Ronald Gouwerok geeft aan het fijn te vinden InteraktContour goed te kunnen ondersteunen met deze huisvesting. De verbouwing, die wordt uitgevoerd door Salverda Bouw, vormt de afsluiting van het omvangrijke onderhoudsproject waarbij Het Rode Klif een frisse uitstraling en een kwaliteitsimpuls kreeg.  

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software