Schouw4013BuurtBbq__2017_08_06_MG_0838

Succesvolle jubileumactie van Centrada

28 augustus 2017

Liefst 1.000 huurders van Centrada genoten, samen met hun buren, van een jubileumbarbecue. Centrada ontving aanvragen voor een barbecuepakket uit diverse wijken. Huurders kunnen bij Centrada een barbecuepakket aanvragen omdat het dit jaar vijftig jaar geleden is dat de eerste sociale huurwoning in Lelystad werd opgeleverd. 

Jubileumjaar
Vanwege het jubileumjaar geeft Centrada een feestelijk tintje aan 2017. Dat doet ze op een manier die past bij het zomerseizoen. Huurders van Centrada kunnen, samen met andere buurtbewoners, een barbecuepakket aanvragen. De huurders zorgen voor de zitplekken, de barbecues, drankjes, sausjes en salade, Centrada neemt het vlees voor haar rekening.

Hoe werkt het?
Huurders moeten minimaal tien buurtbewoners vinden die samen met hen de barbecue willen organiseren. Samen kunnen zij het aanvraagformulier voor de barbecue downloaden, invullen en sturen naar Centrada, ter attentie van de gebiedsregisseurs, of mailen naar gebiedsregisseurs@centrada.nl. Als de aanvraag is goedgekeurd, ontvangen zij een voucher waarmee zij bij de slager een vleespakket kunnen ophalen. Het enige wat Centrada ervoor terug wil is een foto die zij mag gebruiken voor haar Facebook en de Radar. De actie duurt nog tot en met september.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software