ft_centradavlaggen1

Vanaf 10 april geen Centrada-magazijn meer

3 april 2012

Vanaf dinsdag 10 april, is het niet meer mogelijk om materialen voor uw woning bij Centrada te kopen of af te halen. De reden hiervan is dat het magazijn bij ons kantoor aan de Wigstraat wordt opgeheven.

Centrada streeft ernaar om efficiënt te werken. Daarom worden sinds kort de onderhoudsbussen van onze onderhoudsmedewerkers rechtstreeks bevoorraad met de noodzakelijke materialen door de leverancier. Dit heeft wel als consequentie dat er geen artikelen meer gehaald of gekocht kunnen worden op het kantoor van Centrada.

Is er in of aan uw woning iets kapot, dan kunt u in het onderhouds-ABC zien of Centrada de reparatie uitvoert of uzelf. Bent u lid van het huurders-onderhoudsfonds, dan kunt u Centrada ook bellen voor de reparaties die u anders zelf zou uitvoeren. Is er voor de reparatie een onderdeel nodig, dan heeft de onderhoudsmonteur dit bij zich. Voor overige onderdelen zoals bijvoorbeeld een nieuw douche-putdekseltje, een vulslang  voor uw CV- installatie, een lampje voor de buitenverlichting etc., kunt u terecht bij de bouwmarkt.

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software