Verhuisbericht wijkinfopunt Kustwijk

14 augustus 2014

Op woensdag 20 augustus opent het nieuwe Wijkinfopunt Kustwijk haar deuren! Vanaf dat moment kunt u terecht in Het Baken, Jol 24-53 met vragen over wonen, zorg, activiteiten of zaken die spelen in de wijk. Elke woensdag is er van 13.00 tot 14.00 uur spreekuur. Bij het spreekuur is de bewonersconsulent van Centrada aanwezig. En ook de milieu- en wijkagent en wijkconsulent van de gemeente, vertegenwoordigers van diverse zorgorganisaties en een ouderenadviseur zijn beschikbaar voor vragen.

De zaken die u tijdens het inloopspreekuur kunt bespreken zijn divers. Maakt u zich zorgen om een eenzame buurvrouw of buurman in de buurt? Wilt u graag uw handen uit de mouwen steken voor meer gezelligheid in uw straat of buurt? Wilt u een schoonmaakactie organiseren en heeft u daar hulp bij nodig? Heeft u kortom een vraag of een probleem waar u hulp bij nodig heeft, maar weet u niet welke organisatie u verder kan helpen? Kom dan eens langs op het wijkinfopunt bij u in de buurt.

Meer informatie over het wijkinfopunt Kustwijk vindt u op www.welzijnindewijk.nl/noordwest. Ook kunt u bellen naar 0320 745 780

 

 

 

 

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software