Vraag nu een kerstboompakket aan voor uw straat/complex!

12 november 2013

De feestdagen staan voor de deur. Wilt u samen met uw buren een kerstboomfeest organiseren om elkaar beter te leren kennen? Dan kunt u bij Centrada een kerstboompakket aanvragen. Vanuit de Beter Buurt Bijdrage sponsort Centrada vijf pakketten. Onderneem dus snel actie, want de eerste vijf aanmeldingen die zijn ondertekend door minstens tien buurtbewoners ontvangen een kerstboompakket.

Wat houdt een kerstboompakket precies in?
-          U krijgt een kerstboom van ongeveer 4 meter hoog met lampjes, kerstballen en een verlengsnoer
-          Daarnaast ontvangt u een feestpakket voor 25 personen met o.a. chocolademelk, glühwein, lekkere hapjes en kaarsjes

Met elkaar
Als u een kerstboompakket krijgt, is het de bedoeling dat u dit samen met de andere bewoners uit uw straat/complex in ontvangst neemt en de boom optuigt. Ook het uitnodigen van de buren, het gezellig maken van de straat en het opruimen van de rommel nadien valt onder de verantwoordelijkheid van de bewoners.

Let op:
In de Radar die volgende week dinsdag verschijnt, staat een artikel over de kersboompakketten. In dit artikel wordt verwezen naar een bon die u kunt invullen en opsturen, maar per abuis is de bon niet in de Radar opgenomen. Onze excuses daarvoor. Wilt u graag in aanmerking komen voor een kerstboompakket? Stuur dan voor vrijdag 15 november een e-mail naar gebiedsregisseurs@centrada.nl met daarin de volgende gegevens:
- uw naam
- uw a
dres
- uw telefoonnummer
- uw e-mailadres 
- de namen van de overige (minstens tien) deelnemers

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software