280514PARKBOS_fotobureautiernego

Wethouder Fackeldey verricht openingshandeling Parkbos (Warande)

28 mei 2014

Vanmiddag leverden bouwbedrijf Hurks en Centrada het nieuwbouwproject Parkbos in Warande officieel op. Wethouder Fackeldey verrichtte de openingshandeling en heette alle nieuwe bewoners welkom.

Parkbos bestaat uit 27 huur- en twaalf koopwoningen en is uniek door de verhoogde en unieke ligging in het park. Alle gefundeerde terrastuinen zijn georiënteerd op dit park en het uitzicht. De woningen hebben een oppervlakte van ruim 127 m2.

De 27 huurwoningen zijn allemaal verhuurd. Voor elke woning kwamen gemiddeld 150 reacties binnen van woningzoekenden. Van de twaalf woningen is het merendeel verkocht. Eén van de nog beschikbare woningen is ingericht als modelwoning. Voor meer informatie over de woningen, indeling en verkoopprijs kunnen geïnteresseerden terecht op www.parkbos.nl of contact opnemen met De Actieve Makelaar (www.deactievemakelaar.nl) of De 4 Linden Makelaardij (www.de4linden.nl).

Warande
Warande ligt in het zuiden van Lelystad, vlakbij het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. Dit nieuwe stadsdeel verbindt letterlijk - door haar ligging - de stad met de natuur. De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren ongeveer 10.000 woningen bij. Meer informatie over deze nieuwbouwwijk vindt u op www.warande.nl.

Meer informatie
Meer informatie over dit nieuwbouwproject is te vinden op de website www.centrada.nl (voor de verhuur) en op www.parkbos.nl (voor de verkoop).

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software