Bewoner Chris maakt het verschil in de Waterwijk

Chris woont aan de Wittezeestraat in de Waterwijk en is sinds enkele jaren buurtambassadeur in zijn wijk. De afgelopen jaren heeft Chris mooie initiatieven genomen waarin Centrada en de gemeente hem ondersteunen.
Zo heeft hij verschillende stukken grond geadopteerd van de gemeente die hij onderhoud en elk jaar weer voorziet van mooie bloemen. Daarnaast heeft hij samen met verschillende buurtbewoners een stuk grond van Centrada in gebruik wat ingericht is als moestuin.

Opgeknapte steiger
Een doorn in zijn oog was de verwaarloosde steiger aan het einde van de straat. Deze stond al meer dan een jaar afgezet met hekken omdat de planken verrot waren. Toen Chris hoorde dat de gemeente van plan was de complete steiger af te breken, ondernam hij actie. Hij diende een motie in voor het behoud van de steiger via de jaarlijkse motiemarkt die de gemeente Lelystad organiseert. Helaas haalde de motie het niet. Maar de gemeente zag wel in dat de steiger niet afgebroken maar opgeknapt moest worden.

Een dikke pluim voor Chris
Chris is een bewoner die het verschil maakt, vandaar dat hij een pluim verdient! Centrada ondersteunt dit soort initiatieven van harte en heeft Chris kunnen verassen met een fijne Praxis tegoedbon.

Reactie van Chris: "Ik vind het een leuke uitdaging en ben erg blij met de resultaten die ik geboekt heb. En ik sta open voor het adviseren van bewoners die soortgelijke projecten willen opstarten".