Bewoners Meentweg maken samen complex schoon

Nederland zit massaal thuis om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. In deze bijzondere tijd ontstaan veel mooie initiatieven. Zo maakten enkele bewoners van de Meentweg samen de algemene ruimtes van hun complex schoon. Op gepaste afstand natuurlijk.

De enthousiaste bewoners deden via de huismeester een aanvraag voor het gebruik van een hogedrukspuit. Hiermee maakten ze zelfstandig alle galerijen en het trappenhuis in het complex schoon. Ook is er een schoonmaakactie georganiseerd. Bewoners maken zo samen een gezellig en schoon thuis van hun complex.

Centrada ondersteunt goede initiatieven graag
Een huis is pas fijn als de buurt ook fijn is: als buren elkaar kennen, rekening met elkaar houden en meehelpen om de woonomgeving leefbaar te houden. We stimuleren bewoners dan ook om zelf de woonomgeving of het contact met buren te verbeteren. Goede ideeën ondersteunen we met een financiële bijdrage via een Beter Buurt Bijdrage. Klik hier voor meer informatie.

Groene vingers, maar geen tuingereedschap?
Maak gebruik van de gereedschapsuitleen van Centrada! Eén telefoontje is genoeg om een week lang (kosteloos) gebruik te maken van een snoeischaar, hark, schoffel en bezem. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer (0320) 239 600.