Gratis advies bij keuze passende zorgverzekering

Welke zorg heb ik volgend jaar nodig? En wat is er dan wel of niet verzekerd? Het einde van het jaar komt in zicht. Dat betekent dat u kunt nadenken over een paar financiƫle zaken; zoals het kiezen van een zorgverzekering voor het komende jaar. Maar weet u al welke zorgverzekering goed bij u past? Om hulp te krijgen bij het overstappen naar een passende zorgverzekering, biedt Lelystad in samenwerking met De VoorzieningenWijzer een gratis adviesgesprek aan met een adviseur.

Het kiezen van een passende zorgverzekering kan een lastige klus zijn. U moet namelijk al een inschatting maken van uw zorg voor het komende jaar. En u wilt natuurlijk geen onnodige kosten maken. Daarbij wilt u wel zeker weten wat wel of niet verzekerd is. Met veel verschillende zorgaanbieders en zorgverzekeringspakketten kan er veel op u af komen. Toch is het belangrijk om goed te kijken naar uw verzekering en hier op tijd mee te beginnen. Zo weet u wat u financieel te wachten staat en kunt u straks zonder zorgen het nieuwe jaar in.

Meer informatie?
Ga naar De Voorzieningenwijzer.
Wilt u liever eerst even contact met Centrada? Geen probleem, wij helpen u graag! U kunt ons bereiken via telefoonnummer (0320) 239 600. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.

Direct aanmelden voor een gratis adviesgesprek?
Ga naar www.datgeldtvoormij.nl.
Of doe eerst zelf de check met de Zorgvergelijker.