Kandidaat-huurders bezichtigen appartementen De Wadloper

Op zaterdag 18 september konden kandidaat-huurders van appartementencomplex De Wadloper aan de Waddenlaan in de Zuiderzeewijk hun appartement bezichtigen. Ze werden op locatie ontvangen door de huismeester. Na de bezichtiging was er de mogelijkheid om elkaar onder het genot van een kopje koffie te ontmoeten in de gezamenlijke binnentuin. 

Het slotstuk van de nieuwbouwopgave in de Zuiderzeewijk
De afgelopen 10 jaar heeft Centrada fors geïnvesteerd in de Zuiderzeewijk. Met de bouw van appartementencomplex De Wadloper ronden we de nieuwbouwopgave in deze wijk af. Het complex bestaat uit 45 twee- en driekamerappartementen van elk zo'n 70 m2. Op het dak komen zonnepanelen. De appartementen hebben een eigen, aparte berging op de begane grond. De berging is voorzien van een stroomaansluiting. Het U-vormige gebouw krijgt een gemeenschappelijke binnentuin. Zes driekamerappartementen zijn voorzien van een luxe keuken met apparatuur.  

Doorstroming vanuit het eigen bezit
Binnen dit project kregen in totaal 15 woningen het label doorstroomwoning. Huurders die een woning van Centrada achterlaten, zogeheten doorstromers, kregen bij toewijzing van deze woningen voorrang. Hierdoor komen er in totaal meer woningen beschikbaar voor alle woningzoekenden. 

De woningen worden naar verwachting medio november opgeleverd. Meer informatie over dit project vindt u op www.waddenlaan.centrada.nl.