Kom op 30 september naar de Sportspullenbank

Op zaterdag 30 september is de Sportspullenbank van Sportbedrijf Lelystad open voor inwoners die het financieel zwaar hebben. Zij hebben de mogelijkheid om tussen 15.00 tot 18.00 uur in Sportcentrum De Koploper (Badweg 21 in Lelystad) sportspullen voor maximaal 3 euro per stuk te kopen. Er staan bovendien vrijwilligers klaar om waar nodig te helpen tijdens de zoektocht naar sportspullen.

Om toegang te krijgen tot de Sportspullenbank is een toegangskaart nodig
Inwoners met een geldige toegangskaart kunnen terecht bij de Sportspullenbank. Deze toegangskaarten zijn uitgedeeld door verschillende partners van het Sportbedrijf van de gemeente Lelystad aan mensen die dit goed kunnen gebruiken. Heeft u nog geen toegangskaart ontvangen, maar staat u wel voor financiële uitdagingen, waardoor de aanschaf van sportspullen lastig is? Vraag dan hier een toegangskaart aan via Sportbedrijf Lelystad. Dat kan nog tot 27 september a.s.

De Sportspullenbank zamelt goede en herbruikbare sportkleren en sportspullen in.
Denk aan sportshirts, sportbroeken, schoenen, beschermers, rackets, handschoenen en alles wat je maar kunt bedenken om te kunnen sporten. Dus past u uw sportkleding niet meer? Zijn de kinderen uit hun voetbalschoenen gegroeid? Is het judopak te klein? Wordt de hockeystick niet meer gebruikt? Gooi het niet weg! Geef de spullen een tweede sportieve kans en breng ze naar de Sportspullenbank.
Vind hier een inzamelpunt bij u in de buurt.