Maakt u zich zorgen of u de huur op tijd kunt betalen?

Maakt u zich zorgen of u de huur op tijd kunt betalen?
Neem contact met ons op!

Op dit moment is Nederland in de ban van het coronavirus. De landelijke maatregelen om verspreiding van het virus te beperken treft veel mensen. Ook in hun portemonnee. Maakt u zich zorgen of u de huur op tijd kunt betalen? Neem dan direct contact met ons op. Onze incassoconsulenten zoeken, waar mogelijk, samen met u naar een passende oplossing. Bel ons op telefoonnummer (0320) 239 600.

"Kom jij eruit?"
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het Samenwerkingsverband Brede Schuldenaanpak zijn de campagne “Kom jij eruit?” gestart. In de campagne vertellen mensen met schulden hun verhaal. Met hun persoonlijke verhaal laten ze zien dat iedereen – jong, oud, rijk, arm – in de financiële problemen kan komen. Met de simpele vraag “Kom jij er uit?” kan het gesprek hierover worden geopend. Meer weten over de campagne? Kijk op www.komuitjeschuld.nl.

Financieel spreekuur
In Lelystad kunnen inwoners met geldzorgen of vragen over financiën terecht bij het financiële spreekuur. Klik hier voor de meest actuele informatie over locaties en tijden. Het advies is gratis. Een afspraak maken is niet nodig.

Maatregelen van de overheid
De overheid komt vanwege het coronavirus met maatregelen om banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor zzp’ers, mkb-ondernemers en grootbedrijven op te vangen. U leest er meer over op www.rijksoverheid.nl en op de website van de gemeente Lelystad.

Geldkrant-special Minder inkomen
Kenniscentrum Nibud heeft vanwege de coronacrisis een speciale uitgave uitgebracht: de geldkrant-special Minder inkomen. Deze special biedt handvatten voor wanneer u als gevolg van de corona-uitbraak met een (sterke) daling van uw inkomen te maken heeft