Motivatiegesprekken Wonen bij LARS van start

Centrada is gestart met de motivatiegesprekken voor het woonproject ‘Wonen bij LARS’. Binnen dit project speelt de inschrijftijd van woningzoekenden geen rol. In verband met de leefbaarheid vindt de woningtoewijzing plaats op basis van een motivatiegesprek. Kandidaat-huurders worden op volgorde van loting uitgenodigd.

Samenstelling bewoners sleutel tot succes
Wonen bij LARS moet gaan voorzien in de huisvestingsbehoefte van diverse aan Lelystad gebonden sociale doelgroepen. Zo zullen er naast spoedzoekers ook statushouders en EU-werkers worden gehuisvest. Centrada zoekt huurders die in deze omgeving prettig samen kunnen wonen en van Wonen bij LARS een succes willen maken. Huurders die de handen uit de mouwen willen steken, kunnen hier een extra zakcentje mee verdienen.

Planning verhuring
Van 20 tot en met 26 juli biedt Centrada de volgende zeven woningen van dit woonproject aan via haar website. In de week daarna volgen de overige woningen van het eerste woongebouw. Vanaf half augustus start Centrada met de verhuring van de woningen uit gebouw twee. Daarna volgt gebouw drie. Voor meer informatie kunt u terecht op www.wonenbijlars.nl.

Belangstelling
Om voor deze woningen in aanmerking te komen, is een inschrijving als woningzoekende bij Centrada noodzakelijk. Inschrijven kan via onze website en kost jaarlijks € 15,00. Nieuwe huurders ontvangen naar verwachting nog dit jaar de sleutel van hun woning.