Reageer vanaf 12 januari op appartementen Blokkerhoek Muiderzand

Vanaf dinsdag 12 januari a.s. kunt via het woningaanbod op deze website reageren op de eerste elf huurappartementen van het nieuwbouwproject Blokkerhoek Muiderzand.

Twee woongebouwen
De in totaal 42 appartementen zijn verdeeld over twee woongebouwen van vier verdiepingen. De appartementen hebben één of twee slaapkamers en zijn tussen de 64 en 73m2 groot. Beide woongebouwen krijgen een lift en zijn uitermate geschikt voor een brede doelgroep. Ze zijn energiezuinig (label A) en koken gaat elektrisch. Elk appartement heeft een eigen inpandige berging. Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenstalling. Hier zijn géén oplaadpunten voor scootmobielen aanwezig!

Luxere appartementen
Elk woongebouw heeft twee appartementen op de begane grond en twee op de bovenste verdieping die voorzien zijn van een luxere badkamer en keuken met inbouwapparatuur en een wat grotere buitenruimte/terras. Voor deze appartementen komt u alleen in aanmerking als u op dit moment huurder bent van Centrada en bij verhuizing uw zelfstandige huurwoning leeg achterlaat.

Planning
U kunt reageren voor:

Blokkerhoek
12 januari t/m 18 januari
11 appartementen: 3x tweekamerappartement, 6x driekamerappartement, 2x driekamerappartement luxe begane grond.

19 januari t/m 25 januari
10 appartementen: 3x tweekamerappartement, 5x driekamerappartement, 2x driekamerappartement luxe 4e etage.

Muiderzand
26 januari t/m 1 februari
11 appartementen
2 februari t/m 8 februari
10 appartementen

Oplevering
De appartementen Blokkerhoek worden op 1 april 2021 opgeleverd. De appartementen Muiderzand op 4 mei 2021.

Wilt u deze woningen niet missen?
Stel uw zoekprofiel in! Als de woningadvertentie bij uw inschrijfgegevens en zoekprofiel past, ontvangt u een tipbericht zodra de woningen worden geadverteerd. Om voor de woningen in aanmerking te komen, is een inschrijving als woningzoekende nodig. Inschrijven kan via onze website en kost jaarlijks € 15,00.