Trouwe huurders beloond

Vorige week zijn 100 trouwe huurders in het zonnetje gezet door de medewerkers van Centrada. Zij ontvingen ieder een Lelypas met daarop €50 shoptegoed.

Ieder kwartaal selecteert Centrada willekeurig 100 huurders die een jaar lang op tijd de huur hebben betaald, geen dossier hebben bij een deurwaarder en geen overlast in de wijk veroorzaken.

Trouwe huurders ontvangen Lelypas persoonlijk
Vorig kwartaal is besloten om de 100 trouwe huurders hun felicitatie en cadeaubon van de Intratuin per post te sturen. In verband met de corona maatregelen was het helaas niet mogelijk om ze persoonlijk te overhandigen. Maar door de recente versoepelingen, hebben we gelukkig dit keer de 100 trouwe huurders van dit kwartaal weer persoonlijk kunnen opzoeken. Meteen ook een mooi moment om een praatje te maken en te vragen hoe het met ze gaat. Natuurlijk op 1,5 meter afstand.

Shoptegoed in te wisselen bij meer dan 50 lokale bedrijven
Het shoptegoed van de Lelypas is in te wisselen bij meer dan 50 bedrijven in Lelystad, zoals bijvoorbeeld Bakker Prins, De Groene Sluis, de Korenschoof en Plus Postma. Ook kunnen ze de pas gebruiken om een keer uit eten te gaan bij één van de aangesloten restaurants, naar de kapper te gaan of met hun huisdier een bezoek te brengen aan de dierenarts.

Zat u deze keer niet bij de groep gelukkigen? Geen nood! Ook volgend kwartaal belonen wij weer honderd huurders.