Aangepaste dienstverlening door het coronavirus

We hebben onze dienstverlening vanwege de coronacrisis helaas moeten aanpassen. We doen dit om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Hieronder een overzicht van alle maatregelen.

1. U bent op afspraak van harte welkom op ons kantoor!
Ons kantoor aan de Wigstraat is op afspraak open voor klantbezoek. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer (0320) 239 600. Via het chatvenster op deze website of via WhatsApp (06 51 25 40 04). Onze medewerkers zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 08.30 tot 17.00 uur.

Bij uw bezoek hanteren we de volgende regels:

  • Kom zoveel mogelijk alleen
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Draag een mondkapje
  • Schud geen handen
  • Volg altijd de aanwijzingen op van onze medewerkers

We laten maximaal vier bezoekers tegelijk toe in ons kantoor. Wanneer het te druk wordt, vragen we u buiten te wachten. Heeft u gezondheidsklachten? Maak dan een nieuwe afspraak! 

2. De huismeesters houden geen spreekuur in de complexen
Uiteraard is uw huismeester wel telefonisch bereikbaar via (0320) 239 600.

3. Geef uw reparatieverzoek telefonisch door via (0320) 239 600
Onze medewerkers zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 08.30 tot 17.00 uur. De richtlijnen van het RIVM lieten het ons een hele tijd niet toe om bij u in huis te komen. In deze periode hebben wij binnenkomende reparatieverzoeken genoteerd. Deze zijn wij nu aan het inplannen en afhandelen. Mensen met nieuwe reparatieverzoeken moeten rekening houden met een iets langere wachttijd. Voor calamiteiten zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. 

4. Huur opzeggen
Huur opzeggen kan via het formulier op onze website. Voor- en eindopnames vinden plaats op afstand. De voorinspectie vindt plaats via de telefoon. De eindopname voert de mutatieopzichter uit in de woning, zonder de huurder. U levert uw sleutel in bij de opzichter en verlaat daarna de woning.

5. Huurcontract tekenen en opleveren van de woning
De oplevering van uw woning en de ondertekening van het huurcontract vindt plaats op ons kantoor aan de Wigstraat. Voor verdere afspraken hierover nemen wij contact met u op.

6. Woning bezichtigen
Bezichtigingen in woningen waar nog iemand woont, worden gedaan zonder dat de verhuurconsulent aanwezig is. Als het gaat om een bezichtiging in een woning in lege staat, dan zal de verhuurconsulent wel aanwezig zijn. Wij nodigen momenteel alleen de eerste kandidaat die in aanmerking komt uit. U mag de woning met maximaal twee personen bezichtigen.

7. Werkzaamheden in en om de woning
We overleggen dagelijks met verschillende partijen die in en om onze huurwoningen aan het werk zijn. Waar nodig passen we werkzaamheden aan of nemen we contact met u op om aanvullende afspraken te maken.

Maakt u zich zorgen of u de huur op tijd kunt betalen?
Neem dan direct contact met ons op! De landelijke maatregelen om verspreiding van het virus te beperken treft veel mensen. Ook in hun portemonnee. Onze incassoconsulenten zoeken, waar mogelijk, samen met u naar een passende oplossing. Bel ons op telefoonnummer (0320) 239 600.

Laatste update:

12 mei 2021