Aankondiging advertenties hoekwoningen Kop De Veste

Vanaf donderdag 16 januari 2020 vindt u bij het woningaanbod op deze website de eerste vier hoekwoningen Kop de Veste. Op donderdag 23 januari volgen er nog twee en op donderdag 30 januari vindt u de laatste twee hoekwoningen online.

De 22 tussenwoningen zijn bestemd voor een andere (inkomens)doelgroep. Deze worden op onze website geadverteerd tussen 9 en 30 januari 2020.

Het project
De 30 sociale huurwoningen voor Centrada zijn onderdeel van een groter nieuwbouwplan in de Lelystadse wijk, bestaande uit totaal 85 eengezinswoningen die zich kenmerken door variatie in kleurgebruik en een hoog afwerkingsniveau.

De woningen
De huurwoningen voor Centrada worden gebouwd in drie rijen van zeven woningen en één rij van negen woningen. De hoekwoningen hebben vier slaapkamers; drie op de eerste verdieping en één op de zolderverdieping. Deze woningen worden voorzien van een luxe hoogglans keuken (wit) met Bosch apparatuur. De riante achtertuinen van 70 m2 maken dat toekomstige huurders tuingericht kunnen wonen.

De woning is heel energiezuinig door de 11 tot 15 zonnepanelen op het dak en warmteterugwinning. Ook bevindt zich in elke kamer een elektrische radiator. Deze radiotoren zijn los van elkaar in te stellen, en ook het verbruik is apart te meten.

Huurprijs
De huurprijs van de hoekwoningen is €737,14, exclusief €31,55 servicekosten. U betaald servicekosten voor:

  • Onderhoud aan de beukenhaagjes voor de woning en aan de erfscheiding achter de woning.
  • Glasfonds
  • Rioolontstoppingsfonds
  • Onderhoudsabonnement
  • Opslag zonnepanelen

Doelgroep
De hoekwoningen in Kop De Veste zijn voor de volgende doelgroep:

  • Woningzoekenden met een inkomen vanaf €31.551 tot en met €58.500.
  • Het huishouden moet bestaan uit minstens vier personen.

De eerste hoekwoningen worden naar verwachting half maart opgeleverd.

Wilt u deze woningen niet missen?
Wij raden u dan aan om uw zoekprofiel in te stellen en/of aan te passen. U ontvangt dan een tipbericht zodra de woningen worden geadverteerd. Om voor de woningen in aanmerking te komen, is een inschrijving als woningzoekende bij Centrada nodig. Inschrijven kan via onze website en kost jaarlijks €15.

Publicatiedatum:

13 januari 2020