Al honderden aanmeldingen voor Onderhoudsabonnement

Al meer dan 700 huurders hebben zich in korte tijd aangemeld voor een Onderhoudsabonnement. Huurders geven aan blij te zijn met de nieuwe dienst van Centrada. “Een fijn alternatief voor de Kluswinkel, aldus één van onze huurders. “Ik hoef nu ook de materialen die voor een reparatie nodig zijn niet meer zelf in huis te halen.” Een andere huurder geeft aan vooral blij te zijn met de veelzijdigheid van de klussen die onder het abonnement vallen.

Heeft u twee linkerhanden?
In en rondom huis zijn altijd klusjes te doen. Het vervangen van een kraanleertje of een kapotte handgreep in uw keuken: voor de één peulenschil, voor de ander een enorme klus. Het zijn kleine reparaties waar u als huurder zelf verantwoordelijk voor bent. Met het Onderhoudsabonnement nemen we dit graag voor u uit handen.

Kosten
Voor het onderhoudsabonnement betaalt u per maand €5,25. Heeft u een kleine reparatie in of aan uw woning, dan komt een vakman van Centrada langs met de juiste onderdelen en het benodigde gereedschap om de klus te klaren.

Aanmelden
Het nieuwe Onderhoudsabonnement gaat per 1 juli 2019 van start. Aanmelden kan via de knop aan de rechterkant of door te bellen naar onze Klantenservice. Wij zijn tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bereikbaar via 0320 239600.

Publicatiedatum:

3 juni 2019