Appartementen Haagwinde vanaf 5 november op de website

Vanaf volgende week maandag vindt u bij het woningaanbod op deze website ook de nieuwbouwwoningen uit complex Haagwinde (Warande). Van de in totaal 20 appartementen verschijnen er 18 gefaseerd op de website. Vanaf maandag 5 november adverteren we elke maandag vier appartementen. Op maandag 3 december vindt u de laatste twee appartementen online.

Het project
De 20 woningen bevinden zich op de bovenste vijf verdiepingen van het complex. Het betreft 5 twee- en 15 driekamerappartementen die tussen de 60 en 80 m2 zijn. De appartementen zijn allemaal voorzien van een speels, rond balkon. Op de eerste en tweede etage komt een zogenaamde zorgplint met daarin zorg-gerelateerde bedrijven. Elk appartement heeft een eigen berging op de begane grond.

De eerste vier appartementen
De eerste vier appartementen die u vanaf aanstaande maandag op de website vindt, bevinden zich op de bovenste etage van het complex. Deze appartementen beschikken (als enige) over zonnepanelen, waardoor de energielasten voor deze woningen lager uit zullen vallen. Wel zijn de servicekosten voor deze woningen hoger.

Verdeling appartementen
Van het totaal aantal woningen verdeelt Centrada er 16 op basis van inschrijftijd en twee via loting. Ook als u nog niet lang als woningzoekende staat ingeschreven bij Centrada kunt u dus voor een nieuwbouwappartement in Haagwinde in aanmerking komen. Twee appartementen worden toegewezen aan personen met urgentie. Deze twee woningen worden dus niet geadverteerd.

Huurprijs
De huurprijs van de woningen is € 597,29, exclusief servicekosten à € 40,55 of € 50,55 (voor de vier appartementen met zonnepanelen).

Doelgroep
De woningen in complex Haagwinde zijn voor de volgende doelgroepen:
- Woningzoekenden ouder dan 23 jaar met een verzamelinkomen tot € 36.798
- Woningzoekenden jonger dan 23 jaar met een verzamelinkomen boven € 22.400 (bij één persoon) of € 30.400 (bij twee personen).

De appartementen worden naar verwachting in de eerste week van februari opgeleverd.

Wilt u deze woningen niet missen?
Log dan in op onze website en stel uw zoekprofiel in! U ontvangt dan per e-mail een tipbericht als de woningen geadverteerd worden.

Publicatiedatum:

2 november 2018