Appartementencomplex De Wadloper bereikt hoogste punt


In opdracht van woningcorporatie Centrada realiseert Ter Steege Bouw het woongebouw De Wadloper aan de Waddenlaan in Lelystad. De bouw is gestart in juni 2020 en naar verwachting worden de 45 huurappartementen in oktober dit jaar opgeleverd. Op 10 mei jl. werd het bereiken van het hoogste punt gevierd.

Het slotstuk van de nieuwbouwopgave in de Zuiderzeewijk
Centrada is trots op deze mijlpaal. “Het is niet alleen een mijlpaal als hoogste punt van dit woongebouw. De 45 appartementen van De Wadloper vormen ook het slotstuk van in totaal 150 nieuwe woningen die we de afgelopen jaren hebben toegevoegd aan deze wijk. We hebben uiteindelijk flink geïnvesteerd om het woningaanbod in de Zuiderzeewijk uit te breiden en meer variëteit te bieden“, vertelt Ronald Gouwerok, manager Vastgoed van Centrada.

Twee- en driekamerappartementen
Het nieuwe woongebouw bestaat uit twee- en driekamerappartementen van elk ongeveer 70 m2. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst en het gebouw wordt voorzien van een slim en innovatief energieconcept waardoor bewoners lagere woonlasten hebben met maximaal comfort. Door de aanwezigheid van een lift en een oplaadpunt in eigen berging zijn deze woningen ook geschikt voor een oudere doelgroep.

Belangstellenden
Centrada verwacht dat de appartementen in oktober 2021 klaar zijn. Belangstellenden kunnen tegen die tijd via de website van Centrada reageren op een woning. Hiervoor is een inschrijving als woningzoekende nodig. Inschrijven kan via de website www.centrada.nl en kost jaarlijks € 15,00.

Publicatiedatum:

11 mei 2021