Binnenkort in de verhuur: appartementen Het Hanzehuys

De bouw van de 42 appartementen in Hanzepark is in volle gang. Op donderdag 14 maart start Centrada met het adverteren van deze fraaie nieuwbouwappartementen in hartje Lelystad. Reageren op een huurappartement in Het Hanzehuys kan vanaf 14 maart via deze website. U kunt reageren op meerdere appartementen. Hiervoor is een inschrijving als woningzoekende noodzakelijk.  

Aantrekkelijke woonplek
De toren met appartementen komt op een prominente plek in HanzePark, om precies te zijn bij de rotonde aan de Rigastraat en de Stationslaan. De driekamerappartementen van 87 m2 hebben o.a. een balkon of een tuintje (begane grond), twee slaapkamers en een tweede toilet. Nieuwe huurders krijgen in oktober de sleutel van hun appartement in Het Hanzehuys.

Inkomenseisen
De appartementen zijn bedoeld voor mensen die met hun inkomen vaak tussen wal en schip vallen. Zij verdienen bijvoorbeeld te veel voor een sociale huurwoning, maar te weinig voor een koopwoning. Voor deze appartementen gelden voorwaarden met betrekking tot het gezinsinkomen. Ook is een inschrijving als woningzoekende nodig. Huurtoeslag aanvragen is niet mogelijk.

Verhuurbrochure
U kunt de verhuurbrochure met alle informatie gratis afhalen bij de Klantenservice van Centrada. Of kijk voor meer informatie op hanzehuys.centrada.nl

Belangstelling
Vanaf 14 maart biedt Centrada wekelijks zes woningen aan via www.centrada.nl. De laatste zes appartementen adverteert Centrada op 25 april. Om te kunnen reageren is een inschrijving als woningzoekende bij Centrada noodzakelijk.

Volg Het Hanzehuys op social media
Het Hanzehuys heeft een eigen Facebookpagina en account op Instagram.

Publicatiedatum:

15 februari 2019