Het nieuwe Centrada Woonmagazine: veel leesplezier!

Huurt u een woning van Centrada? Dan valt deze week ons nieuwe woonmagazine bij u op de mat. In deze nieuwe editie vindt u onder andere tips voor gratis hulp bij tuinonderhoud, een interview met een aantal actieve buurtbewoners in de Jol en leest u hoe u met voorrang kunt verhuizen naar een kleinere woning. 

Lees hier de online versie.

Meer weten over bepaalde onderwerpen uit het woonmagazine?
Gebruik ons handige overzicht:

Onderhoudsabonnement
Voor het Onderhoudsabonnement betaalt u per maand € 5,25. Klik hier om u aan te melden. Een volledig overzicht van de werkzaamheden die onder het Onderhoudsabonnement vallen leest u in de brochure Onderhoud, wie doet wat?.

Eenmalige huurverlaging
Kijk hier voor meer informatie.

Beter Buurt Bijdrage
U buurt beter en leuker maken met een bijdrage van Centrada? Klik hier voor meer informatie.

Planmatig onderhoud
Bekijk hier het overzicht van de onderhoudsprojecten in 2021.

Huurdersvereniging Ons Belang (HVOB)
Verenigt de huurders van Centrada in Lelystad en komt op voor hun belangen. Klik hier voor meer informatie.

Financieel spreekuur
Het financieel spreekuur is een samenwerking van Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF), Welzijn Lelystad, Stichting Interkerkelijk Diaconaal (IDO) en Humanitas.

Prettig wonen in de Jol
De afgelopen vier jaar hebben Centrada, de gemeente, HVOB en Welzijn Lelystad nauw samengewerkt met de bewoners om het woongenot in de wijk de Jol te verbeteren. Lees hier meer over het project.

Hulp nodig bij tuinonderhoud
Wij lenen gratis tuingereedschap zoals een snoeischaar, schop, schoffel en hark graag aan u uit! Voor meer informatie over de gereedschaps-uitleen kunt u ons bellen, tel: (0320) 239 600. 
Daarnaast kan de Kluswinkel u helpen bij alle voorkomende klussen in de tuin. Ook kunt u de hulp inroepen van IDO Lelystad.

Nieuwbouwprojecten
Op deze pagina vindt u meer informatie over onze nieuwbouwprojecten. Om in aanmerking te komen voor een nieuwbouwwoning is het noodzakelijk dat u staat ingeschreven als woningzoekende. Inschrijven kan hier en kost € 15,00 per jaar.

Met voorrang verhuizen naar een kleinere woning
Lees hier meer over het doorstroomproject en hoe u daar eventueel voor in aanmerking kan komen. 

Wonen bij LARS
Bezoek de projectwebsite voor meer informatie. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd. Maar wist u dat Centrada nog eens 147 appartementen voor spoedzoekers gaat bouwen? Bezoek www.wonenbijlily.nl voor meer informatie.
 

Publicatiedatum:

25 mei 2021