Eerste huurders bezichtigen nieuwe woning Kop De Veste

Op zaterdag 18 januari konden de eerste vijf toekomstige huurders van de nieuwbouwwoningen Kop De Veste hun tussenwoning bezichtigen. Allemaal waren ze zeer enthousiast over de energiezuinige woningen. Deze hebben drie slaapkamers, een zolder en worden voorzien van zonnepanelen. De riante achtertuinen van 70 m2 maken dat de toekomstige bewoners heerlijk tuingericht kunnen wonen.

Het project
De in totaal 30 sociale huurwoningen (22 tussenwoningen en 8 hoekwoningen) Kop De Veste zijn onderdeel van een groter nieuwbouwplan in de Lelystadse wijk, bestaande uit in totaal 85 eengezinswoningen die zich kenmerken door variatie in kleurgebruik en een hoog afwerkingsniveau.

De eerste tussenwoningen van Centrada worden naar verwachting eind februari opgeleverd.

U kunt nog steeds reageren
Nog niet alle woningen Kop De Veste zijn aangeboden op onze website. Op donderdag 23 januari volgen nog vijf tussenwoningen en twee hoekwoningen. Op donderdag 30 januari adverteren wij de laatste zeven tussenwoningen en de laatste twee hoekwoningen. Klik hier voor meer informatie over de kenmerken en toewijzing van de woningen.

Om voor de woningen in aanmerking te komen, is een inschrijving als woningzoekende bij Centrada nodig. Inschrijven kan via onze website en kost jaarlijks €15.

Publicatiedatum:

20 januari 2020