Hoogste punt bereikt in Olmenkwartier

Fijn Wonen realiseert in opdracht van Woningcorporatie Centrada 20 grote eengezinswoningen in het Olmenkwartier in de Lelystadse wijk Warande. De bouw van deze energiezuinige woningen is deze maand begonnen en gaat erg snel! De woningen worden naar verwachting begin volgend jaar opgeleverd.

Razendsnelle realisatie
Omdat een groot deel van de woningen regelrecht uit de fabriek komt, kunnen deze op locatie snel in elkaar gezet worden, is de bouwtijd kort en zijn de bouwkosten relatief laag. “Door ons te verdiepen in mens en organisatie kunnen we een passend product en een passende dienst aanbieden. Ons doel? Een blije en tevreden eindklant” vertelt Jan Herm Bouwhuis, accountmanager bij Fijn Wonen.

Hoog en droog
Jan Herm Bouwhuis en Ronald Gouwerok, manager Vastgoed bij Centrada, namen samen een kijkje op de bouwplaats. “Samenwerken aan wonen is ons motto en dat is precies wat we hier aan het doen zijn!” zegt Gouwerok trots. “Centrada is blij met de snelle realisatie van deze eengezinswoningen. Het is een mooie aanvulling op het huidige sociale woningaanbod in de wijk.”

Huren én Fijn Wonen in Lelystad?
Belangstellenden kunnen vanaf maandag 23 november via de website van Centrada reageren op de eerste reeks nieuwbouwwoningen Olmenkwartier. Door subsidie kunnen de woningen tijdelijk tegen een lage starthuur aangeboden worden aan de eerste huurders. Meer informatie over het project is te vinden op www.olmenkwartier.centrada.nl.

Publicatiedatum:

24 november 2020