Hoogste punt De Kandelaar gevierd

De bouw van appartementencomplex De Kandelaar in de Kempenaar bereikte donderdag 9 mei het hoogste punt. Op een bijzondere locatie aan het water komen 29 appartementen van circa 70 m2. Om het bereiken van het hoogste punt te vieren werden de hardwerkende vaklieden van aannemer Plegt-Vos door Centrada getrakteerd op patat en snacks. 

Op de locatie waar vroeger de kerk ‘De Kandelaar’ heeft gestaan heeft Centrada samen met de gemeente en de architect een uniek gebouw ontworpen met ruime appartementen. De appartementen beschikken over twee slaapkamers en zijn bedoeld voor een brede doelgroep.

Diversiteit
De Kempenaar is een geliefde buurt die nu voornamelijk uit eengezinswoningen bestaat. Daarom realiseert Centrada naast De Kandelaar ook nieuwbouwproject Kemperveste. Dit complex, bestaande uit zeven gasloze eengezinswoningen en 24 3-kamerappartementen, komt op de plek waar vroeger basisschool ‘De Springplank’ heeft gestaan. Het project wordt naar verwachting in juni opgeleverd en alle woningen zijn inmiddels verhuurd. Centrada hoopt bewoners met deze nieuwbouwprojecten de mogelijkheid te geven wooncarrière te maken in hun eigen wijk.

Belangstelling
Naar verwachting kunnen toekomstige bewoners in september 2019 verhuizen naar De Kandelaar. Belangstellenden kunnen half mei via de website van Centrada reageren op de appartementen. Hiervoor is een inschrijving als woningzoekende nodig.

Publicatiedatum:

9 mei 2019