In de verhuur: eengezinswoningen Kustrif/Zandbank

Wegens subsidie tijdelijk met een extra lage starthuur

U kunt vanaf dinsdag 1 juni reageren op de eerste nieuwbouwwoningen Kustrif/Zandbank. De woningen worden gefaseerd geadverteerd. Door subsidie kunnen we de woningen tijdelijk tegen een lage starthuur aanbieden aan de eerste huurders. De woningen worden toegewezen op basis van inschrijfduur, waarbij doorstromers voorrang krijgen.

De woningen
Het nieuwbouwproject bestaat uit 21 grote eengezinswoningen en 12 zogenaamde vierlingwoningen. Deze 12 woningen hebben een slaap- en badkamer op de begane grond en zijn daarmee bijzonder geschikt voor senioren, mensen die rolstoelafhankelijk zijn en gezinnen met een mindervalide gezinslid. Op de bovenverdieping zijn nog twee slaapkamers. Alle woningen zijn twee-laags, waardoor het geheel mooi opgaat in haar omgeving. Enkele woningen krijgen een luxere afwerking en zijn daarmee bedoeld voor mensen die iets meer te besteden hebben.   

De woningen worden naar verwachting rond augustus opgeleverd. Kijk voor meer informatie op www.kustrifzandbank.centrada.nl.

Huurprijs
Om de bouw van nieuwe woningen te stimuleren biedt de overheid woningbouwcorporaties subsidie. Door deze subsidie kan Centrada haar nieuwbouwwoningen tijdelijk met een lage starthuur aanbieden aan de eerste huurders.

De huurprijs van alle woningen start op € 633,24, exclusief servicekosten. Na verhuring wordt binnen de mogelijkheden van de wet- en regelgeving de huurprijs elk jaar versneld verhoogd naar de normale huurprijs. Volgens de huidige regelgeving betekent dit jaarlijks een verhoging van inflatie + 1,0%. Deze cijfers kunnen jaarlijks wijzigen.

Planning

  • Dinsdag 01 juni: 8x eengezinswoning, 2x luxe hoekwoning
  • Dinsdag 08 juni: 9x eengezinswoning, 2x luxe hoekwoning
  • Dinsdag 15 juni: 6x vierlingwoning

De advertenties staan zes dagen online.

Wilt u deze woningen niet missen?
Stel uw zoekprofiel in! Als de woningadvertentie bij uw inschrijfgegevens en zoekprofiel past ontvangt u een tipbericht zodra de woningen worden geadverteerd. Om voor de woningen in aanmerking te komen, is een inschrijving als woningzoekende nodig. Inschrijven kan via onze website en kost jaarlijks € 15,00.

Publicatiedatum

1 juni 2021