Nieuw in de verhuur: appartementen De Kandelaar

Vanaf 20 juni vindt u bij het woningaanbod op onze website de nieuwbouwappartementen uit wooncomplex De Kandelaar. Van de in totaal 29 appartementen verschijnen er 24 gefaseerd op de website. U kunt reageren op meerdere appartementen. Hiervoor is een inschrijving als woningzoekende noodzakelijk. 

Het project
Op de locatie waar vroeger de kerk ‘De Kandelaar’ heeft gestaan heeft Centrada samen met de gemeente en de architect een uniek gebouw ontworpen met ruime appartementen van 74 m2. De appartementen beschikken over twee slaapkamers en zijn geschikt voor een brede doelgroep.

De Kempenaar is een geliefde buurt die nu voornamelijk uit eengezinswoningen bestaat. Centrada hoopt bewoners met dit nieuwbouwproject de mogelijkheid te geven wooncarrière te maken in de eigen wijk.

De appartementen
Wonen in De Kandelaar betekent wonen in de buurt van het centrum van Lelystad: één van de groenste steden van Nederland. Het complex ligt aan het water en heeft een eigen steiger. De balkons liggen op het westen, waardoor bewoners de hele middag en 's avonds van de zon kunnen genieten.

Naast de centrale fietsenberging hebben alle woningen een eigen inpandige berging van ongeveer 5 m2.

Verdeling appartementen

Van het totaal aantal woningen verdeelt Centrada er 22 op basis van inschrijftijd en twee via loting. Ook als u nog niet zo lang als woningzoekende staat ingeschreven kunt u dus in aanmerking komen voor een nieuwbouwappartement in De Kandelaar. Vijf appartementen worden gereserveerd voor het doorstroomproject “Van groot naar beter wonen!”, deze woningen worden niet geadverteerd.

Huurprijs
De appartementen worden aangeboden voor een huurprijs van €653,09 per maand, inclusief servicekosten.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op de projectwebsite van De Kandelaar.

Publicatiedatum:

20 juni 2019