Nieuwbouwwoningen Kempenaar vanaf maandag 18-2 geadverteerd

Vanaf maandag 18 februari vindt u bij het woningaanbod op deze website de nieuwbouwwoningen van Kempenaar 15 (locatie De Springplank). De in totaal zeven eengezinswoningen en 24 3-kamerappartementen verschijnen gefaseerd op de website.

We starten met adverteren van de zeven gasloze eengezinswoningen
Van maandag 18 februari tot en met donderdag 21 februari kunt u reageren op de zeven eengezinswoningen. Vanaf donderdag staan ook de eerste zes appartementen online. We beginnen met het adverteren van de appartementen op de bovenste (vijfde) etage. De donderdagen daarop verschijnen de appartementen op de vierde etage online, een week later gevolgd door de appartementen op de derde etage, enz. De laatste appartementen worden op 14 maart geadverteerd.

Verdeling woningen
Van de zeven eengezinswoningen verdeelt Centrada er vijf op basis van inschrijftijd, één via loting en één woning is bestemd voor een woningzoekende met urgentie. Van de 24 appartementen worden er twee verloot. Twee andere appartementen wijzen we toe aan mensen met urgentie. Deze woningen worden dus niet geadverteerd. De overige 20 appartementen verdelen we op basis van wachttijd.

Het project
De Kempenaar is een geliefde buurt die nu voornamelijk uit eengezinswoningen bestaat. Door de realisatie van 7 eengezinswoningen en 24 3-kamer appartementen, kunnen bewoners van de Kempenaar eventueel wooncarrière maken in hun eigen wijk. De eengezinswoningen hebben vier kamers (drie slaapkamers) en een totale oppervlakte van 90m2.  Bijzonder aan de eengezinswoningen is dat deze geen gasaansluiting krijgen. De woonlasten voor deze woningen zullen daardoor heel laag zijn. De 24 appartementen hebben drie kamers (twee slaapkamers) en zijn allemaal voorzien van een balkon (behalve de appartementen op de begane grond). De totale oppervlakte van de appartementen varieert tussen de 75m2 en 83m2.

Huurprijs
De huurprijs van de eengezinswoningen is € 728,57. De huurprijs van de appartementen is € 648,- inclusief servicekosten.

Doelgroep
De woningen en appartementen binnen dit nieuwbouwproject zijn voor de volgende doelgroepen:
Eengezinwoningen: huishouden bestaande uit minimaal drie personen en de volgende inkomenseisen:
- Woningzoekenden ouder dan 23 jaar met een verzamelinkomen tot € 36.798
- Woningzoekenden jonger dan 23 jaar met een verzamelinkomen boven € 30.400.

Appartementen: Huishouden bestaand uit minimaal één persoon en de volgende inkomenseisen:
- Woningzoekenden ouder dan 23 jaar met een verzamelinkomen tot € 36.798
- Woningzoekenden jonger dan 23 jaar met een verzamelinkomen boven € 22.400 (bij één persoon) of € 30.400 (bij twee personen).

Wilt u deze woningen niet missen?
Log dan in en stel uw zoekprofiel in! U ontvangt dan per e-mail een tipbericht als de woningen geadverteerd worden.

De woningen worden op 1 mei opgeleverd.

Publicatiedatum:

15 februari 2019