Sleutels voor nieuwe huurders De Kandelaar

Op dinsdag 3 september werden de appartementen van complex De Kandelaar opgeleverd. Negenentwintig huurders namen de sleutel van hun nieuwe woning in de Kempenaar in ontvangst. Bij de oplevering werden zij getrakteerd op een plantje en een cadeaubon van de naastgelegen supermarkt Albert Heijn.

Op een bijzondere locatie aan het water heeft Centrada samen met de gemeente en de architect een uniek gebouw ontworpen met ruime appartementen. De appartementen van circa 70m2 beschikken over twee slaapkamers.

Nieuwe bewoners enthousiast
De nieuwe bewoners stonden allemaal te trappelen om in hun nieuwe woning aan te slag te gaan. Leuk was het ook om te zien hoe bewoners elkaar opzochten. Tijdens de eerste bezichtiging van het complex kregen nieuwe huurders al de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Hierna werden gelijk de eerste afspraken gemaakt om bij elkaar op de koffie te gaan. Via Facebook zagen we ook de eerste plannen voor de aanvraag van een Beter Buurt Bijdrage al voorbij komen. Deze kunnen huurders aanvragen om de leefomgeving gezelliger te maken.

Derde nieuwbouwproject in reeks
Complex De Kandelaar is na Haagwinde en De Kemperveste het derde nieuwbouwproject dat dit jaar wordt opgeleverd. Later deze maand volgen nog 42 appartementen in het Hanzepark. Daarnaast is Centrada begonnen met de bouw van 17 eengezinswoningen in Warande, bereiden we 30 woningen voor in De Veste en hebben wij recent onze nieuwbouwplannen voor de hofjes Blokkerhoek en Muiderzand gepresenteerd.

Informatie voor woningzoekenden
Om voor een nieuwbouw huurwoning in aanmerking te komen, moeten woningzoekenden staan ingeschreven bij Centrada. Inschrijven kan via onze website.

Publicatiedatum:

3 september 2019