Oplevering appartementen Kemperveste

Op dinsdag 16 juli werden de appartementen van complex Kemperveste opgeleverd. Vierentwintig enthousiaste huurders namen de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst. Bij de oplevering werden zij getrakteerd op een balkonplantje en een cadeaubon van de naastgelegen supermarkt Albert Heijn.

Kemperveste is een complex bestaande uit zeven energiezuinige eengezinswoningen en 24 driekamerappartementen. De eengezinswoningen werden begin juni al opgeleverd.


Diversiteit in de wijk
Met de bouw van deze nieuwe woningen ontstaat meer diversiteit in de wijk. De Kempenaar is een geliefde buurt die nu voornamelijk uit eengezinswoningen bestaat. 
Samen met de gemeente en de architect is veel aandacht besteed aan de vormgeving en de inpassing in de bestaande structuur van de wijk. Bewoners kregen met dit nieuwbouwproject de mogelijkheid om wooncarrière te maken in hun eigen wijk.


Tweede nieuwbouwproject in reeks

Complex Kemperveste is na Haagwinde het tweede nieuwbouwproject dat dit jaar wordt opgeleverd. Later in het jaar volgen ook 42 appartementen in het Hanzepark en appartementencomplex De Kandelaar. Daarnaast is Centrada begonnen met de bouw van 17 eengezinswoningen in Warande, bereiden we 30 woningen voor in De Veste en hebben wij recent onze nieuwbouwplannen voor de hofjes Blokkerhoek en Muiderzand gepresenteerd.


Informatie voor woningzoekenden

Om voor een nieuwbouw huurwoning in aanmerking te komen, moeten woningzoekenden staan ingeschreven bij Centrada. Inschrijven kan via onze website.

Klik hier voor meer informatie over de diverse nieuwbouwprojecten.

Publicatiedatum:

22 juli 2019