Oplevering eengezinswoningen Kemperveste

Op dinsdagochtend 11 juni werden de energiezuinige eengezinswoningen van complex Kemperveste opgeleverd. Zeven enthousiaste huurders namen de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst. Bij de oplevering werden zij getrakteerd op een plantje en een cadeaubon van de naastgelegen supermarkt Albert Heijn.

Kemperveste is een complex bestaande uit zeven eengezinswoningen en 24 driekamerappartementen. De eengezinswoningen hebben vier kamers (drie slaapkamers) en een totale oppervlakte van 90m2.

Woningen zeer energiezuinig
Bijzonder aan de eengezinswoningen is dat ze zeer energiezuinig zijn. Alle woningen hebben een warmteterugwininstallatie, een warmtepomp en 20 tot 22 zonnepanelen op het dak. Eigen opgewekte energie wordt gebruikt om het huis warm te stoken. De woningen hebben ook een lage temperatuur vloerverwarming en hebben geen gasaansluiting gekregen. De woonlasten van deze woningen zullen door deze installaties zeer laag zijn.

Tweede nieuwbouwproject in reeks
De eengezinswoningen Kemperveste zijn na Haagwinde het tweede nieuwbouwproject dat wordt opgeleverd. De appartementen worden later opgeleverd. Later in het jaar volgen ook 42 appartementen in het Hanzepark en appartementencomplex De Kandelaar. Daarnaast is Centrada begonnen met de bouw van 17 eengezinswoningen in Warande en bereiden we 30 woningen voor in De Veste.

Informatie voor woningzoekenden
Om voor een nieuwbouw huurwoning in aanmerking te komen, moeten woningzoekenden staan ingeschreven bij Centrada. Inschrijven kan via onze website.

Klik hier voor meer informatie over de diverse nieuwbouwprojecten.

Publicatiedatum:

11 juni 2019