Warm welkom op deze winterdag voor nieuwe bewoners Haagwinde

Vanmorgen werd nieuwbouwcomplex Haagwinde in Warande opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Twintig enthousiaste huurders namen de sleutels van hun nieuwe appartement in ontvangst. Bij de oplevering werden zij getrakteerd op een cadeaubon van de naastgelegen supermarkt Deen, voorjaarsbollen en een spectaculair uitzicht over een winters Lelystad.

De twintig appartementen bevinden zich op de bovenste vijf verdiepingen van het complex. Op de begane grond, eerste en tweede etage komt een zogenaamde zorgplint met daarin zorg-gerelateerde bedrijven. Deze plint wordt later opgeleverd. De appartementen variëren in grootte tussen de 60 en 80m2. Elk appartement is voorzien van een speels, rond balkon. De bergingen die bij de appartementen horen bevinden zich op de begane grond.

Eerste nieuwbouwproject in reeks
Haagwinde is het eerste nieuwbouwproject dat wordt opgeleverd. In het voorjaar volgen de appartementen en eengezinswoningen in Kempenaar 15, in het najaar gevolgd door 42 appartementen in het Hanzepark en appartementencomplex De Kandelaar. Daarnaast bereidt Centrada de bouw van 17 eengezinswoningen in Warande en 30 woningen in de Veste voor.

Informatie voor woningzoekenden
Om voor een nieuwbouw huurwoning in aanmerking te komen, moeten woningzoekenden staan ingeschreven bij Centrada. Inschrijven kan via deze website. Klik hier voor meer informatie over de diverse projecten.

Publicatiedatum:

1 februari 2019