Samenwerking Hemubo en Centrada start met ontbijt

Sinds 1 december werkt Centrada samen met aannemer Hemubo. Drie medewerkers van Hemubo houden sinds kort kantoor op de begane grond van het kantoor van Centrada. Om deze nieuwe samenwerking te vieren, ontbeten de nieuwe medewerkers van Hemubo vanmorgen samen met de Centrada-medewerkers die de meeste klantcontacten hebben. Gezien de speciale datum (5 december) gaf Ronald Gouwerok, manager Vastgoed van Centrada, een speech in dichtvorm.

Mutatiewerkzaamheden
De medewerkers van Hemubo gaan zich vooral bezighouden met mutatiewerkzaamheden. Woningen die leegkomen, worden door een medewerker van Centrada gelabeld. Woningen die in goede conditie zijn, krijgen van de eigen onderhoudsdienst een zogenaamde nulbeurt: een medewerker controleert onder andere de stopcontacten en sloten en zorgt ervoor dat de woning opgeleverd kan worden aan de nieuwe huurder.

Moet er meer in een woning gebeuren, zoals bijvoorbeeld het vervangen van badkamer, keuken of toilet, dan neemt Hemubo deze werkzaamheden voor haar rekening. Het doel is in zo’n geval om de werkzaamheden snel uit te voeren, zodat de nieuwe huurder snel de woning kan betrekken. De start van Hemubo vormt ook de start voor onze organisatie om het mutatieonderhoud anders te gaan organiseren. In de komende maanden zal dit meer vorm gaan krijgen.  

Publicatiedatum:

5 december 2018


Mijn toespraak is gedeeltelijk op rijm 
Want 5 december is de dag 
-  En dat is voor niemand een geheim - 
Alles wat je wil vertellen in dichtvorm mag 

De komende 3 jaar gaan we vol vertrouwen in zee 
Met de mensen van Hemubo 
Uiteraard zijn we daar ontzettend blij mee 
Want zij hebben een proactieve werkwijze voor ons in petto

Het vervangen van een badkamer, keuken of toilet 
Daar draaien zij hun hand niet voor om 
Voor nieuwe huurders betekent het 
Een snelle afhandeling van mutatieonderhoud alom

Tevreden huurders, daar doen we het samen voor 
We bieden ze graag een heel fijn huis 
voorzien van de nodige comfort 
Dat maakt een huis pas echt een thuis