Trouwe huurders beloond

De komende weken worden er weer 100 trouwe huurders in het zonnetje gezet door de medewerkers van Centrada. Zij ontvangen ieder een Lelypas met daarop €50 shoptegoed. 

Ieder kwartaal selecteert Centrada willekeurig 100 huurders die een jaar lang op tijd de huur hebben betaald, geen dossier hebben bij een deurwaarder en geen overlast in de wijk veroorzaken. 

Trouwe huurders ontvangen Lelypas persoonlijk
De medewerkers van Centrada komen de Lelypas persoonlijk afgeven. Meteen ook een mooi moment om even een praatje te maken en te vragen hoe het gaat. Natuurlijk houden we wel 1,5 meter afstand.

Met de Lelypas ondersteunen we ook de Lelystadse ondernemers
We hebben gekozen voor de Lelypas omdat we hiermee de lokale winkels en bedrijven van Lelystad steunen. We dragen ze een warm hart toe en ze kunnen onze en uw steun goed gebruiken in deze lastige tijden. De Lelypas is te gebruiken bij onder andere Bakker Prins, De Groene Sluis, de Korenschoof en Plus Postma. Ook kunt u ervoor kiezen een keer uit eten te gaan bij één van de aangesloten restaurants, zodra dat weer kan. En het tegoed op de pas kunt u ook besteden bij de kapper of de dierenarts.

Zit u deze keer niet bij de groep gelukkigen? Geen nood! Ook volgend kwartaal belonen wij weer honderd huurders.

Publicatiedatum:

16 maart 2021