Veel animo voor appartementen nieuwbouwcomplex De Kandelaar

De verhuur van de eerste appartementen in wooncomplex De Kandelaar is twee weken geleden onder grote belangstelling begonnen. Van de in totaal 29 appartementen biedt Centrada er 24 gefaseerd aan via de website. Gemiddeld reageren er rond de 700 belangstellende op een appartement. De gelukkige die een appartement krijgen toegewezen, ontvangen naar verwachting begin september de sleutel.

Wonen in een uniek gebouw aan het water
Op de locatie waar vroeger de kerk 'De Kandelaar' heeft gestaan heeft Centrada samen met de gemeente en de architect een uniek gebouw ontworpen met ruimte appartementen van 74 m2.

Het complex ligt aan het water. De appartementen beschikken over twee slaapkamers. De balkons liggen op het westen, waardoor bewoners de hele middag en 's avonds kunnen genieten van de zon. Naast de centrale fietsenberging hebben alle woningen een eigen inpandige berging van ongeveer 5m2.

De appartementen worden aangeboden voor een huurprijs van €653,09 per maand, inclusief servicekosten.

Verdeling appartementen
Van het totaal aantal woningen verdeelt Centrada er 22 op basis van inschrijftijd en twee via loting. Ook als u nog niet zo lang als woningzoekende staat ingeschreven, kunt u dus in aanmerking komen voor een nieuwbouwappartement in De Kandelaar. Vijf appartementen worden gereserveerd voor het doorstroomproject “Van groot naar beter wonen!”. Deze woningen worden niet geadverteerd.

Reageren
U kunt reageren op meerdere appartementen tegelijk. Hiervoor is een inschrijving als woningzoekende noodzakelijk.

Publicatiedatum:

5 juli 2019