Op deze nieuwe website van Centrada vindt u alle informatie voor huurders en voor woningzoekenden overzichtelijk gepresenteerd. En natuurlijk kunt u, zoals u al gewend was, zelf zaken regelen zoals een reparatie melden of op zoek gaan naar een andere woning. De belangrijkste verbetering is dat de nieuwe website ook op uw telefoon of tablet goed te bekijken is. Zo regelt u alles eenvoudig, snel en veilig online. Op een moment en plek dat het u uitkomt.

Account of inschrijving activeren
Staat u ingeschreven als woningzoekende? Dan heeft u van ons via een e-mail uw nieuwe gebruikersnaam ontvangen en per post een nieuw wachtwoord. Hiermee kunt u uw inschrijving activeren. De instructies voor het activeren van uw inschrijving helpen daar bij.
Wilt u op de nieuwe website inloggen als huurder? Dan gebruikt u hiervoor de eerste keer uw e-mailadres en de laatste vijf cijfers van uw bankrekeningnummer waarvan u de huur betaalt.

Persoonlijk contact blijft mogelijk
Heeft u hulp nodig bij het regelen van uw woonzaken of het activeren van uw account? Onze medewerkers van de Klantenservice zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 0320 – 23 96 00. U kunt ook tussen 8.30 tot 12.30 uur langs komen op ons kantoor aan de Wigstraat 18. Na 12.30 uur is het kantoor alleen op afspraak te bezoeken. Uiteraard kunt u ons ook ’s middags gewoon bellen.